© 2010-2013 Simone Philipsen Photography
De beelden op deze website mogen niet worden gepubliceerd, vermenigvuldigd of openbaar worden gemaakt zonder de schriftelijke toestemming van Simone Philipsen.


 

Blog Archives: Images

Mijn mooie meisjes!


DE_zusjes_ZLR (1 of 2)DE_zusjes_ZLR (2 of 2)


Benefiet modeshow

Vanmiddag bij s’ zomerse temperaturen mogen fotograferen voor Diana Diaz (Colombian Social Responsibility Foundation) en Lia Samantha (Colombiaanse ontwerper) bij Mango’s Beachbar in Zandvoort. Waar de nieuwe collectie werd getoond en geld werd ingezameld voor de straatkinderen in Bogota.

modeshow (1 of 1)

BNI Het Gemaal


Sinds november 2011 ben ik lid van ondernemersnetwerk BNI (Business Network International) Het Gemaal in Hoofddorp. Wekelijks komen we op woensdagochtend bijeen in het Crown Business Centre in Hoofddorp. Het chapter bestaat uit een enthousiaste groep ondernemers uit een breed aantal vakgebieden in de Haarlemmermeer; van advocaat tot wijnimporteur en van personeel adviseur tot fysiotherapeut. Nieuwsgierig? Ondernemers uit de Haarlemmermeer zijn meer dan welkom om een keer vrijblijvend deel te nemen aan een ontbijtontmoeting. Zie pagina van BNI Het Gemaal.

 

Nieuwe website

Beste bezoeker,

Welkom op deze spiksplinternieuwe site. In tegenstelling tot mijn vorige site heb ik nu volop mogelijkheden om mijn projecten aan jullie te laten zien. Dus nodig ik jullie uit om naar de Portfolio pagina te gaan en daar lekker door te klikken. Net als mijn eerste site is ook deze in samenwerking met Casper Boot ( grafisch ontwerper & creatieve geest) ontworpen.

Veel kijk plezier!

Simone Philipsen

Up