© 2010-2013 Simone Philipsen Photography
De beelden op deze website mogen niet worden gepubliceerd, vermenigvuldigd of openbaar worden gemaakt zonder de schriftelijke toestemming van Simone Philipsen.


 

SPPART nu nog tegen de muur, maar vanaf zondag hangend!

Wat een bijzondere ochtend… eerst mijn SPPART (120x120cm) opgehaald bij mijn foto vaklab. Volgens Ron en Dick een primeur, omdat ze na lang zoeken eindelijk een leverancier hebben gevonden waarbij ze deze afmeting kunnen afnemen. Ik heb ademloos mijn eigen werk staan te bewonderen, wat prachtig licht/donker effect heeft dit Alu Silk paneel! Vervolgens naar buitenplaats Beeckestijn waar de Femke Overdijk, Directeur van de stichting  mij vroeg of ik volgende week met haar een televisie interview wil geven aan RTV Seaport ter promotie van de expositie ” Onze bomen”…. eh, maar natuurlijk! En als klap op de vuurpijl blijft een verslaggever van de IJmuider Courant tijdens een rondleiding met Femke Overdijk uitgerekend bij mijn SPPART stil staan. Ik was nog bezig mijn spullen te verzamelen, maar kon ter plekke mijn SPPART toelichten. Mijn verhaal was blijkbaar een mooie toevoeging want ik krijg zojuist het bericht dat ik genoemd ga worden in het redactionele stuk. Wat bijzonder, zo lang gewerkt aan mijn SPPARTs en nu valt er zoveel  in 1 ochtend samen. Met dank aan Dick, Ron, Femke en Dagmar!

 

Up