© 2010-2013 Simone Philipsen Photography
De beelden op deze website mogen niet worden gepubliceerd, vermenigvuldigd of openbaar worden gemaakt zonder de schriftelijke toestemming van Simone Philipsen.


 

Nieuws

De tien Tetraeder’s

Laatst heb ik opnieuw het unieke en waardevolle boek ‘De geometrie van de schepping” gelezen van Drunvalo Melchizedek. Dit inspireerde mij om de een van de vijf platonische lichamen (geometrisch vormen) waaruit de hele schepping is opgetrokken als uitgangspunt te nemen, de Tetraeder.

Deze driehoek staat voor o.a. voor de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke, aards en kosmisch, ik en wij.  De driehoek staat symbool voor de volgende stap in je levenslessen, hij staat voor vreugde en verlichting.

10 Tetraeders - Heilige geometrie

Reportage SPPART in Beeckestijn

Nieuwsgierig? Zie

www.rtvseaport.nl/2014/10/20/tentoonstelling-onze-bomen/

Met dank aan Dick en paul!

 

Persbericht: SPPART en gedicht vinden elkaar….

perbericht simone_sylvia

SPPART in Parkcafe GROEN in Hoofddorp!

Vanaf de maand september zal er elk seizoen een nieuwe SPPART hangen in Parkcafe GROEN, Scorpius 151, Hoofddorp.

SPPARTs op Kunstfestival Haarlem, 8 Juni

Zaterdag 8 juni sta ik samen met 24 andere Nederlandse maar ook Russische kunstenaars op het Kunstfestival in de  Kleine Houtstraat in Haarlem. Van 11.00 tot 20.00 wordt deze straat, die bekend staat om zijn galeries en ook door NLstreets is uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland, omgetoverd tot een grote openlucht galerie. Verschillende kunstenaars van glaskunst tot schilderijen  (portretten, aquarellen) en van pentekeningen tot fotografische kunst is aanwezig, want ” kunst verbindt mensen en werelden”. Aanleiding voor dit eerste Nederlands-Russische Kunstfestival in Haarlem is de viering van het Ruslandjaar in 2013. Initiatiefnemers zijn: stichting Rosinka en Galerie Kunst4iedereen. Meer weten? http://rosinka.nl/deelnemers-kunstfestival-haarlem

De nieuwe GROW is uit

De nieuwe zakelijke glossy GROW is uit. Een magazine uitgegeven door Jong Management en VNO/NCW voor jonge werkgevers. Als fotograaf heb ik de fashionable cover met Fabienne Chapot en de beelden voor 2 artikelen gefotografeerd. Wil je meer weten? Klik hier.

Social Media Profieloptimalisatie – aanbieding!

Samen met AP Network en Instituut Beautifique gaan we een totaalpakket aanbieden voor je social media pagina. Elke maand kun je je inschrijven voor dit aantrekkelijke aanbod. De eerste profieldag is op donderdag 28 maart. We bieden je een speciaal kennismakingsaanbod aan van €350,00 voor €195,00. Daarvoor ontvang je

– advies voor je profielteksten

– styling (haar en make-up)

– en een professioneel fotoportret

Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier verder.

Tien tips voor je profielfoto op LinkedIn, Facebook, Twitter….

Steeds meer mensen gebruiken sociale mediakanalen om zakelijke contacten te onderhouden. Daarom besteedt men veel tijd en aandacht om het profiel zo volledig en veelzeggend mogelijk te maken. De profiel foto is daarbij vaak het ondergeschoven kindje. Terwijl een beeld toch veel meer zegt dan duizend woorden. Voor tien tips om dat goed te doen, zie mijn artikel in de MeerBusiness Duin- en Bollenstreek nieuwsbrief van deze week hier.

Samenwerking Vital Places & Simone Philipsen Photography

Vandaag zijn verschillende ruimtes in kinderdagverblijf en natuurwerkplaats ” De Boshoeve” (Nieuw Vennep) verfraaid met akoestische wand/foto panelen – Vital Panels. De Vital Panels hebben een akoestische-  (geluid adsorberend), lucht zuiverende en vocht opnemende werking. Naast deze functionele eigenschappen zijn de panelen een prachtige wanddecoratie door de natuurfoto’s van Simone Philipsen Photography. De Vital Panels zullen in meerdere opzichten een mooie bijdrage leveren aan een gezond en plezierig woon- en werkklimaat.

BNI Het Gemaal


Sinds november 2011 ben ik lid van ondernemersnetwerk BNI (Business Network International) Het Gemaal in Hoofddorp. Wekelijks komen we op woensdagochtend bijeen in het Crown Business Centre in Hoofddorp. Het chapter bestaat uit een enthousiaste groep ondernemers uit een breed aantal vakgebieden in de Haarlemmermeer; van advocaat tot wijnimporteur en van personeel adviseur tot fysiotherapeut. Nieuwsgierig? Ondernemers uit de Haarlemmermeer zijn meer dan welkom om een keer vrijblijvend deel te nemen aan een ontbijtontmoeting. Zie pagina van BNI Het Gemaal.

 

Nieuwe website

Beste bezoeker,

Welkom op deze spiksplinternieuwe site. In tegenstelling tot mijn vorige site heb ik nu volop mogelijkheden om mijn projecten aan jullie te laten zien. Dus nodig ik jullie uit om naar de Portfolio pagina te gaan en daar lekker door te klikken. Net als mijn eerste site is ook deze in samenwerking met Casper Boot ( grafisch ontwerper & creatieve geest) ontworpen.

Veel kijk plezier!

Simone Philipsen

Up